Indvendig træværk

Oftest anvender man træbeskyttelse på udvendigt træværk, idet træbeskyttelse er udviklet til at imødegå de udfordringer, træet får af regn, vind, frost og sol.

Hvis du vælger at få givet dine vinduer og døre træbeskyttelse udvendig, kan du med fordel få dem givet samme træbeskyttelse indvendig ved samme lejlighed, da fugt og kondens vil få sværere ved at trænge ned i trærammer og karme indendøre efter behandlingen.

Drejer det sig om indvendigt træværk, kan AB MALERFIRMA i stedet påføre olie eller lak, så træets smukke struktur kan bevares. Hvis du ønsker det, kan vi også give det fulddækkende maling i præcis de farver, du foretrækker.

Flere års erfaring med maling af Træværk

Hos AB MALERFIRMA maler vi alle former for indendørs træværk, og typisk er det:

  • Vinduer
  • Døre
  • Karme
  • Lister
  • Paneler
  • Skabe
  • Låger

Vinduer og døre kan som ovenfor nævnt gives samme træbeskyttelse som udvendigt, men vi kan også male dem i en anden farve eller give dem lak eller olie.

 

Karme, lister og paneler er nogle af de steder, hvor du vil være glad for at benytte et professionelt malerfirma, idet det kræver håndelag, teknik og viden. Hos AB Malerfirma har vi mange års erfaring i at male paneler, lister og karme, så dine rum ser ud som nye igen.

Skabe og låger kan vi male med den glans, du ønsker, uanset om det skal være heldækkende eller lakeret. I stedet for at skifte hele køkkenet ud kan du vælge at få malet dine skabe og låger, og det vil føles som et helt nyt køkken.

Når vi giver olie eller lak, opnår du en træbeskyttelse samtidig med, at man stadig kan se træets struktur. Ønsker du det, kan olien eller lakken pigmenteres med hvid eller en mørkere farve, hvis du ikke ønsker naturfarvet træ.

Med maling lukker vi overfladen lige så meget som ved lakering, og hermed dækker vi så også træets struktur, så du får en hel jævn overflade at se på.

Der er mange muligheder, og hos AB MALERFIRMA rådgiver vi gerne, så du kan få præcis de træoverflader, du gerne vil have. Og så rydder vi op efter os – vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du skal have udført malerarbejde i høj kvalitet til fornuftige priser.

Spørgsmål?

Ring på 25 55 50 85
og hør nærmere om
mulighederne.