Gulvafslibning  i København og Nordsjælland professionel vis

Gulvafslibning i Brønshøj

Gulve bliver slidte med tiden, men kan nemt friskes op med den rette gulvbehandling. Vi kan hjælpe dig med at behandle og male dine gulve, så de bliver så gode som nye.

Hos AB MALERFIRMA tilbyder vi gulvafslibning og øvrig gulvbehandling. Hvad enten du gerne vil have behandlet dine gulve i forbindelse med øvrigt malerarbejde eller separat, kan vi hjælpe dig. Vi kører i hele Storkøbenhavn, på Amager og på Frederiksberg. Du kan henvende dig til os både som privatkunde, erhvervskunde eller som repræsentant for en forening, og vi giver dig altid garanti på vores arbejde.

Mere end bare gulvafslibning – se her, hvad vi tilbyder

Før vi afsliber dit gulv, behandler vi det på behørig vis, og vi behandler også gerne dine gulve uden at male dem efterfølgende. Vi kan hjælpe dig med:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvpolering
  • Lakering
  • Specialopgaver (epoxymaling, hvidpigmenting, oliebehandling, spritlak, vandig lak)
  • Maling af gulv

Hvilken behandling trænger dine gulve til?

Før vi går i gang med en opgave med gulvafslibning, maling af gulv eller med øvrig gulvbehandling, vurderer vi altid ud fra et professionelt synspunkt, hvordan vi bedst muligt opnår det resultat, som du ønsker. Det afhænger i høj grad af hvilken tilstand, dine gulve er i, og af hvilket resultat du ønsker.

Er et gulv meget slidt, er det ofte nødvendigt at høvle det ned med en professionel gulvmaskine. Det er ikke en behandling, du selv kan foretage, da det er en kompliceret maskine, som kræver professionelle folk. Når maskinen kører henover gulvet, bliver det øverste lag høvlet af. Du kan regne med at omkring 1-3 mm bliver taget af ved en gulvafhøvling.

Når det slidte gulv er høvlet ned, er det næste skridt en gulvafslibning. Gulvet efterlades med en ru og grov overflade efter en gulafhøvling, og det retter en gulvafslibning op på. Når dit gulv er blevet høvlet ned og efterfølgende slebet, vil det komme til at se ud som nyt igen. Ønsker du at få det malet for at friske det yderligere op, klarer vi også en omgang maling af gulv.

Vil du vide mere om gulvafslibning?

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for gulvarbejde og maling af gulv, er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 25 55 50 85 eller sende os en e-mail på info@ab-malerfirma.dk

Spørgsmål?

Ring på 25 55 50 85
og hør nærmere om
mulighederne.