Tapetsering og filtning udført af professionel maler

Tapetsering og filtning i Storkøbenhavn

Vil du gerne have tapetseret eller filtet dine vægge?

Hos AB MALERFIRMA udfører vi tapetsering og filtning af vægge. Der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os, og vi hjælper gerne dig, hvis du har en enkelt væg, der skal ordnes, eller hvis du skal have ordnet en hel opgang i en ejendom.

Vi opererer i Storkøbenhavn og har mange kunder i områderne omkring Amager og Frederiksberg. Lige meget om du henvender dig til os som privatkunde, erhvervsdrivende eller som repræsentant for en boligforening, kan vi tilbyde dig en professionel løsning.

Hvad er tapetsering og filtning, og hvad er det godt for?

Tapetsering og filtning er to forskellige måder at behandle en mur på og gøre den klar til at blive malet. Først når muren er behandlet og spartlet, er den klar til tapetsering eller filtning. Hvad der er den bedste løsning for dig, afhænger helt og holdent af hvilket slutresultat, du gerne vil nå frem til.

Vælger du tapetsering, vil du få en overflade, der ikke er helt glat, men hvorpå strukturerne fra tapetet træder frem. Der er et hav af forskellige tapeter at vælge mellem, og det er helt op til dig hvilken struktur eller mønster, du gerne vil have på dine vægge.

Vil du gerne have en helt glat overflade uden strukturer eller ujævnheder, kan filtning være vejen frem. Materialet filt består af små og meget fine tråde, der krydser ind over hinanden. Får du sat filt på dine vægge eller lofter, vil du få en meget jævn og fin overflade, som vil pynte i ethvert rum. Gipsplader, vægge og lofter kan ligeledes alle beklædes med filt.

Eksperter i tapetsering og filtning – professionel rådgivning

Vi har flere års erfaring med tapetsering og filtning, og vi vejleder gerne dig, hvis du har brug for vores professionelle vurdering. Vi kan vejlede dig i alt fra materialevalg til valg af farver, og det er vigtigt for os at skabe resultater, som du er tilfreds med. Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvaliteten af vores arbejde, og vi er bevidste om, at det er de enkelte små detaljer, som tilsammen giver et flot resultat.

Kontakt os for mere information

Hvis du har spørgsmål til tapetsering og filtning, er du velkommen til at tage fat i os. Du kan ringe til os på telefon 25 55 50 85 eller sende os en e-mail på info@ab-malerfirma.dk

Spørgsmål?

Ring på 25 55 50 85
og hør nærmere om
mulighederne.